date-icon Afati i fundit për aplikim: 22.07.2015
 

Konkurs për punë në Skk German Developers Company Sh.p.k

 
Pershkrimi i punes

Skk German Developers Company Sh.p.k, hap vend të lirë pune për:

Inxhinier i Teknikave të Saldimit

Detyrat

• Projekton dhe skicon struktura metalike

• Menaxhon projektet dhe kontrollon të gjitha proceset e prodhimit.

• Menaxhon dhe mbikëqyr punetoret dhe punishten e prodhimit.

• Asiston ne takimet me klientet per anen teknike.


Kualifikimet

Edukimi: Diplomë në Inxhinieri Mekanike.
Eksperiencë mbi 2 vjet ne skicimin dhe projektimin e strukturave te ndryshme metalike.
Njohuri shume te mira ne procesin e prodhimit, saldimit dhe lyerjes se strukturave te ndryshme metalike.
Njohuri shumë të mira të programit kompujerik Autocad.
Eksperiencë në menaxhim stafi.
Aftësi shumë të mira komunikuese.

Aftësi shumë të mira organizuese dhe drejtuese.

Aftësi planifikuese dhe analizuese.

Njohuri te gjuhes angleze e domosdoshme,Gjuha Gjermane përparsi.

Te kete patent shoferi


Tjera

Kandidatët e interesuar janë të lutur të dërgojnë aplikimet e tyre në adresën elektronike:skkgdc@gmail.com
Ju informojmë se vetëm kandidatët e përzgjedhur nga dokumentacioni do të njoftohen për intervistë.
 


Lokacion(et) e punes

Gjilan
date-icon Afati i fundit për aplikim: 22.07.2015
 
Data e shpalljes 24.06.2015 në kategorinë Punësim
 
 

Lajme të ngajshme nga Fakultetet.al

Lajme të rekomanduara nga Facebook