Dhelpra dhe shqiponja në luftë për lepurin (FOTO+VIDEO)

 
Fotografi Kevin Ebi ka shkrepur disa fotografi në të cilat shfaqet momenti kur dhelpra shkon në gjashtë metra lartësi për ta rimarrë lepurin që tashmë e kishte në kthetra shqiponja. Tentimi i dhelprës së re shkoi huq pasi shqiponja ia doli të ikte me prenë e gatshme në kthetra.

Foto: Kevin Ebi

Foto: Kevin Ebi

Foto: Kevin Ebi

-Ditë më parë kapa një vjedhje të veçantë. Pash një shqiponjë teksa vodhi një lepur nga dhelpra. Interesante është që beteja u zhvillua në gjashtë metra lartësi - ka shkruar ai derisa publikoi fotografitë.

Foto: Kevin Ebi

Foto: Kevin Ebi

Foto: Kevin Ebi

Foto: Kevin Ebi

Beteja ka ndodhur në një park kombëtar në Washington.


Fox kit 1. Eagle 0 #sanjuan #eagles #fox #foxkit #summer2018 #viral

A post shared by Zachary Hartje (@zachary_hartje) on

 
Data e shpalljes 24.05.2018 në kategorinë Jeta
 
 

Lajme të ngajshme nga Fakultetet.al

Lajme të rekomanduara nga Facebook