Çfarë shohin bebet në vitin e parë të jetës së tyre?

 
Bebet e shohin botën shumë ndryshe dhe speciet e tyre nuk janë zhvilluar plotësisht deri në vitin e dytë të jetës. Por ndryshimet më të mëdha ndodhin në vitin e parë, prandaj shikoni se si zhvillohen speciet e tyre.

 
Data e shpalljes 24.02.2018 në kategorinë Jeta
Përgatiti: S.N / Teksti nuk është i lektoruar:
Tags:
 
 

Lajme të rekomanduara nga Facebook