Katërvjeçari nga Pehçeva që i di të gjithë flamujt e shteteve

 
Çdo fëmijë ka disa lodra që i do më shumë. Për 4-vjeçarin Davor Popovski nga Pehçeva, ata janë flamujt e shteteve.Interesi i Davorit për flamujt dhe shtetet është aq i madh që një periudhë himni i shtetit Palau ishte kenga e tij e preferuar për t'u vënë në gjumë.

Davor ka qindra flamuj, por më të preferuar për të janë flamuri maqedonas dhe flamuri shqiptar.

Për të lexuar tekstin, klikoni këtu.
 
Data e shpalljes 23.10.2018 në kategorinë Jeta
 
 

Lajme të ngajshme nga Fakultetet.al

Lajme të rekomanduara nga Facebook