Disa fakte interesante rreth malit Mont Everest

 
Shikoni këtë video të shkurtër dhe gjeni disa fakte interesante rreth malit Everest, ose shikoni se sa prej tyre i dit prej me pare.

 
Data e shpalljes 23.08.2017 në kategorinë Kultura
Përgatiti: sermijeta / Teksti nuk është i lektoruar:
Tags:
 
 

Lajme të rekomanduara nga Facebook