Pra, nuk i ecën për vjedhës, edhe policia e përqesh!

 
Një hajdut të tillë është mëkat për t'a ndjekur dhe për t'a kapur. Pra, i shkon për dorë që të vjedhë, kështu që dyher kthehet në vendin e njejtë dhe nuk mund të vjedh asgjë!

 
Data e shpalljes 23.05.2015 në kategorinë Jeta
Përgatiti: Sermijeta / Teksti nuk është i lektoruar:
 
 

Lajme të ngajshme nga Fakultetet.al

Lajme të rekomanduara nga Facebook