A do të jetë ky horrori më i mirë i vitit 2015?

 
Shtëpitë me fantazma janë standarde për filmat horror. Por, jo kur dalin nga imagjinata e Gilermo del Toro, regjisori i „Pan's Labyrinth“. Rolet kryesore i luajnë Tom Hidëlston, Mia Vasikovska dhe Xhesika Çestejn. Bëhet fjalë për filmin „Crimson Peak“.

hgjju

Në këtë film do të shihni çdo gjë që pritet nga një film horror - fantazma, shtëpi të vjetra, piano rrënqethëse, përbindësh nën krevat. E tëra kjo në stil gotik.

Përshkrimi oficial i filmit është ky

- Kur zemrën e saj do ta rrëmbejë nga një i huaj bukurosh, një vajzë e re gjendet në një shtëpi në maje të malit me tokë të kuqërremtë gjaku - vend përplot sekrete të cilat do ta përndjekin përgjithmonë. Ndërmjet dëshirës dhe erësirrës, ndërjmet misterit dhe çmendurisë qëndron e vërteta e „Crimson Peak“.

Shikoni videon oficiale.

 
Data e shpalljes 23.05.2015 në kategorinë Kultura
Përgatiti: Arbina / Teksti nuk është i lektoruar:
 
 

Lajme të ngajshme nga Fakultetet.al

Lajme të rekomanduara nga Facebook