Çfarë ndodh me organet e gruas, kur ajo është shtatzënë?

 
Fëmija nuk është e vetmja gjë që ndryshon gjatë shtatzënisë.Gjatë, rreth 40 javë, trupi i femrës i nënës vuajnë ndryshime të pabesueshme.

Si fetusi rritet, ajo zë gjithnjë e më shumë hapësirë. Përveç nga ajo që ne shohim nga jashtë, atë bark rritje apo fëmijën në placentë, organet e brendshme të gruas janë nën presion të madh, e cila është reflektuar në siklet dhe dhimbje në vaginë.

Regjistrimi i shpejtë i këtij procesi është dramatik. Tek video ju mund të shihni të nëntë muaj të përshpejtuar ndryshimin e trupit të një gruaje, si dhe rritjen e fëmijës.

 
Data e shpalljes 23.03.2017 në kategorinë Shëndet
Përgatiti: Sermijeta / Teksti nuk është i lektoruar:
Tags:
 
 

Lajme të rekomanduara nga Facebook