Llogaria e një resaturanti në Nju Jork fsheh një mesazh gjenial

 
Llogaria nga një restorant në Nju Jork për shkak të detajeve interesante u bë një ndjesi në rrjetet sociale.Mark Simmons, kuzhinier në restorantin "Kiwian", tek e cila shërben kuzhinë nga Zelanda e Re, ka vendosur që të angazhohen në veprime politike kundër policisë të emigracionit Trump.

"Emigrantët bëjnë Amerikën të madhe (edhe ata kanë përgatitur ushqimin tuaj dhe ju është shërbyer juve sot)", ka shkruar në llogarinë që vuri në dukje gazetari Mary Emily OHara.

Simmons nga Zelanda e Re u zhvendos në Amerikë 10 vjet më parë. Në restorantin e tij punojnë njerëz nga 5 vende të ndryshme. Kjo është pikërisht ajo që motivoi atë për të vënë këtë koment mbi projekt-ligjin për të kujtuar mysafirët se emigrantët janë ato që përcaktojnë hotelieritë.

 
Data e shpalljes 23.02.2017 në kategorinë Zbavitje
Përgatiti: Sermijeta / Teksti nuk është i lektoruar:
Tags:
 
 

Lajme të rekomanduara nga Facebook