Sallat e bukura sportive në Katar

 
nhjuik8fd

Këto ditë po zhvillohet Kampionati botëror i hendbollit për meshkuj në Katar. Pak njerëz kanë mundësinë ti shohin sallat sportive nga jashtë dhe brenda.
Kampionati mbahet në 3 salla sportive. Të gjitha duken shumë bukur. Më shumë mund të shihni në galeri.


 
Data e shpalljes 23.01.2015 në kategorinë Sport
Përgatiti: Arbina / Teksti nuk është i lektoruar:
 
 

Lajme të ngajshme nga Fakultetet.al

Lajme të rekomanduara nga Facebook