Pas shikimit të videos do t'a ndërroni mendjen në lidhje me ushqimin

 
Ky është një film që industritë ushqimore nuk duan t'a shikojnë. Fed up  jep dritë të re mbi çdo gjë që ne kemi menduar se ne e dimë në lidhje me ushqimin dhe humbjen në peshe, duke zbuluar fushatën 30-vjeçare të industrisë ushqimore. Rritja e problemeve shëndetësore dhe sëmundjeve fatale ka ndodhur për shkak të shprehive tona në të cilën ne hamë ushqimin. Kjo video do të ndryshojë mënyrën në lidhje me ushqimin.

 
Data e shpalljes 22.10.2014 në kategorinë Shkenca
Përgatiti: Sermijeta / Teksti nuk është i lektoruar:
 
 

Lajme të ngajshme nga Fakultetet.al

Lajme të rekomanduara nga Facebook