Psikologu Suedez shkroi një libër që mund të vë në gjumë çdo fëmijë

 
Prindërit të cilët janë duke luftuar çdo natë për të vënë në gjum fëmijët e tyre, tani mund të flenë në mënyrë paqësore dhe në kohë, me ndihmën e një libri. Javën e kaluar në "Amazon" ishte libri më i shitur, një libër i vogël me vetëm 22 faqe.

 

Tregimi në libër është në lidhje me një lepur i cili dëshiron të fle. Autor i librit është një psikolog suedez Karl Fors Joan Ehrlich, i cili premton se Libri i mund t'ju bën fëmijët të vë në gjumë me një kombinim të fjalëve dhe fjalive.

"Lëshoni trupin tuaj të shtrihet dhe që të ju duket se bjerë, si një gjethe, ngadalë poshtë, poshtë ... qepallat tuaja janë aq të rëndë ...", shkruan autori në histori.

Libri, i cili kushton 12 funta britanike, u bë i famshme me shpejtësinë e dritës. Për më tepër, libri shitet pa marketing, që e bën atë edhe më tërheqës.
 
Data e shpalljes 22.08.2015 në kategorinë Kultura
Përgatiti: Sermijeta / Teksti nuk është i lektoruar:
 
 

Lajme të ngajshme nga Fakultetet.al

Lajme të rekomanduara nga Facebook