Hoteli më i jashtëzakonshëm në botë

 
Deri më tani sigurisht keni parë shumë hotele të çuditshme, ndoshta dhe keni qëndruar në ndonjë prej tyre. Ky është hoteli më i çuditshëm për ne.

dfb te

Gjenden në Holandë. Holandezët kanë imagjinatë tejet të zhvilluar. Sidomos kur bëhet fjalë për arkitekturën. Vepra e tyre më e re që duhet ti tërheqë turistët është hoteli i ndërtuar në kran industrial.

wsve

Hoteli Feranda kran gjendet në Amsterdam, dhe siç thotë edhe emri i tij, është i vendosur në kran të mëparshëm industrial. Ai ka vetëm tre dhoma, por të gjitha janë luksoze dhe ofrojnë pamje të mrekullueshme të qytetit.

Në këtë kran ka vend edhe për xhakuzi. Ai gjendet në maje të kranit. Të gjithë vizitorët mund të lahen duke shijuar pamjen. Përveç kësaj, mund të bëjnë edhe banxhi kërcime nga maja e kranit.

gngttf

jhk;i
 
Data e shpalljes 22.08.2014 në kategorinë Kultura
Përgatiti: Arbina / Teksti nuk është i lektoruar:
 
 

Lajme të ngajshme nga Fakultetet.al

Lajme të rekomanduara nga Facebook