Mësoni se si të vizatoni dorën tuaj në 3D

 
Blogu "Girotondo" ofron aktivitete mjaft zbavitëse dhe interesante. Ajo është e mbushur me ide kreative dhe sugjerime për letrat krijuese, rekomandime për libra arsimore foto, fletët e punës që ju mund të shkarkoni aktivitetet për të zhvilluar aftësitë motorike, rekomandime për vende të përshtatshme për fëmijë dhe shumë gjëra të tjera.Qëllimi i blogut është për të inkurajuar prindërit të kalojnë kohë cilësore me fëmijët e tyre.

Për këtë qëllim, blogu ofron një punëtori interesante për vizatim 3D.

Virtuozët e vërtetë artistike kanë krijuar mrekulli në teknologjinë 3D, por blogu me këtë vizatim është paraqitur në një mënyrë të thjeshtë.

Vizatimi 3D gjithashtu ndihmon fëmijët të kuptojnë tredimenzionalen edhe pse fillimi ndoshta do të jetë i habitur me magjinë e letrës.Për fillim modeli, le të jetë dora juaj.

Vendosni dorën me gishtat e shtrira dhe nxjerrni formën e letrës. Pastaj merrni një mastar në të dy anët e letrës lënë një hapësirë prej 0.5 centimetra. Me lapsin lidhë dy pika të kundërta, por jo nga dora. Kopja e dorës duhet të mbetet bosh.

Kur ju të lidhni të gjitha pikat, bashkoni edhe pikat dhe me pak linja të shtrembura.

 
Data e shpalljes 22.05.2016 në kategorinë Art
Përgatiti: Sermijeta / Teksti nuk është i lektoruar:
 
 

Lajme të ngajshme nga Fakultetet.al

Lajme të rekomanduara nga Facebook