Gmail ka paraqitur ndryshimet që nga 13 Shkurti

 
Nga 13 Shkurti Gmail ka filluar të bllokojë të bashkëngjitni fajlle që përmbajnë JavaScript në mënyrë që të zvogëlojë rrezikun e viruseve.Arsyeja për këtë është se JavaScript është përdorur shpesh për të sulmuar virusin. Nëse ju provoni të ngarkoni JavaScrip në Gmail, ju mund të merrni një paralajmërim. Nëse jeni duke shkarkuar fotografi JavaScrip me software me qëllim të keq, hakerat mund të përdorin për të fituar qasje në kompjuterin tuaj dhe kjo mund të vjedh të dhënat dhe e përdorin atë për qëllime të tjera.

JavaScript do të bashkohet me fotografi me zgjerime të tilla si exe, Bat dhe .msc të cilët kanë qasje në Gmail në formën e shtojcave është më i kufizuar. Me bllokadës nuk do të jetë në gjendje të anashkalojë ato, ose nëse fotografia është zipped. Nëse ju duhet të dërgoni një fotografi JavaScript, përdorni Googleove Servise Drive apo Cloud Storage.
 
Data e shpalljes 22.02.2017 në kategorinë Teknologji
Tags:
 
 

Lajme të rekomanduara nga Facebook