Si të filloni një grindje të nxehtë me gruan e tuaj?

 
Nëse ju jeni të martuar dhe  jeni burrë? A keni vështirësi me ngacmimin e gruas tuaj pavarësisht nga përpjekjet tuaja? Ndoshta një artikull nga revista "Yankee Notions" të shekullit të 19 ka këshillën që ju duhet. Sipas tekstit, ju duhet të mësoni disa metoda të thjeshta për të filluar një grinde të nxehtë me gruan e tuaj sa herë që ju dëshironi.

 

Kjo është vetëm një shaka, mos e zemëroni gruan tuaj ndoshta ajo nuk e meriton këtë.

 
Data e shpalljes 21.12.2014 në kategorinë Zbavitje
Përgatiti: Sermijeta / Teksti nuk është i lektoruar:
 
 

Lajme të ngajshme nga Fakultetet.al

Lajme të rekomanduara nga Facebook