Web faqja për udhëtim ofron punë dhe pagesë prej 10,000 dollarë / muaj

 


Për ata që duan të paguhen duke qene ulur në plazh, duke pirë një pije kolosale dhe duke postuar në mediat sociale, sot mund të jetë dita juaj me fat.

Faqja e internetit e Cancun.com, e dedikuar për rezervimin e një festë në Kankun, njoftoi javën e kaluar se ata po kërkojnë "një oficer me përvojë të Kankunit" të jetë fytyra e markës dhe faqes te sapo hapur. Për këtë pozitë pune, ata janë të gatshëm të paguajnë 60,000 dollarë për një "punë" gjashtëmujore.

Për të aplikuar, ju duhet të dërgoni një video një minutëshe KËTU, duke përshkruar pse ju duhet të punësoni. Afati i fundit për aplikim është 17 dhjetori.
 
Data e shpalljes 21.11.2017 në kategorinë Jeta
Përgatiti: sermijeta / Teksti nuk është i lektoruar:
Tags:
 
 

Lajme të rekomanduara nga Facebook