Skulptura të kafshëve prej letre

 
Artisti Japonez ka përdor letër nga gazeta për të krijuar forma të ndryshme, kryesisht kafshët i krijon në letër. Disa prej tyre madje kanë madhësinë natyrore.Në katër vitet e fundit, artisti Chie Hitotsuyama ështëangazhuar vazhdimisht në krijimin e kafshëve prej letre, dhe shumica e tyre janë përfaqësues të llojeve të rrezikshme. Dhe ju keni nevojë orë për të krijuar "skulptura" dhe së bashku me ekipin e tij. Të gjitha format janë bërë me dorë, dhe pasi u formuan, kafshët janë pikturuar dhe duken si të natyrshme.Në vazhdimësi u'a paraqesim skulpturat e saj të kafshëve prej letre.

 
Data e shpalljes 21.11.2016 në kategorinë Art
Përgatiti: Sermijeta / Teksti nuk është i lektoruar:
Tags:
 
 

Lajme të rekomanduara nga Facebook