Bota nëpërmjet syve të një iluzionisti

 
Çfarë nëse iluzionistët kishin fuqi më të mëdha sesa të nxjerrin një lepur nga kapela? A do ti përdornin retë si platformë për të ndërtuar qytete, a do ta rrotullonin botën mbrapsht dhe a do ta vendosnin njeriun në çerdhe për të lexuar libra?

sffggfgf

Shikoni se si do të ishte bota sipas iluzionistëve, ilustrime të krijuara nga një lituanez 37 vjeçar.

 
Data e shpalljes 21.06.2015 në kategorinë Art
Përgatiti: Arbina / Teksti nuk është i lektoruar:
 
 

Lajme të ngajshme nga Fakultetet.al

Lajme të rekomanduara nga Facebook