Mirë se vini në të ardhmen (viti 2055)

 
Kur mendoni të ardhmen, a paramendoni një rrethinë të shkatërruar ose një shoqëri të mirë dhe të rregulluar? Nëse jeni pjesë e optimistëve, njerëzit që qëndrojnë prapa kësaj videoje i ndajnë qëndrimet me ju.

jjhhj

Askush nuk mund të jetë i sigurt kur bëhet fjalë për atë që na pret në të ardhmen, por këtu është imagjinata me të cilën mund të paramendojmë disa skenare të mundshme. Një e tillë na çon përpara (ose prapa) në vitin 2055, ku këpucët e rehatshme janë luks, dhe vendi i sigurt për të fjetur është avanturë që nuk mbaron kurrë.

 
Data e shpalljes 21.05.2014 në kategorinë Kultura
Përgatiti: Arbina / Teksti nuk është i lektoruar:
 
 

Lajme të ngajshme nga Fakultetet.al

Lajme të rekomanduara nga Facebook