Lojë: Gjeni fjalën që mungon tek titulli i filmit

 
Një lojë interesante dhe zbavitëse për të gjithë tifozët e filmit. Fjalët që mungojnë tek titujt e filmit ju mund t'i plotësoni në vetëm 5 minuta?

 
Data e shpalljes 21.04.2015 në kategorinë Lojra
Përgatiti: Sermijeta / Teksti nuk është i lektoruar:
 
 

Lajme të rekomanduara nga Facebook