Momentet më të bukura të filmave të animuar gjatë historisë

 
Momente të bukura dhe të paharrueshme të animuar nga filmat e studiove Ghibli, Disney dhe Pixar.

 
Data e shpalljes 21.02.2018 në kategorinë Kultura
Përgatiti: S.N / Teksti nuk është i lektoruar:
Tags:
 
 

Lajme të rekomanduara nga Facebook