A e pini kafen në mënyrë të drejtë?

 
Kur është koha më e mirë për kafen e parë, dhe kur është per te dytën? Dhe disa fakte më interesante në videon e shkurtër të Asap Science.

 
Data e shpalljes 21.01.2018 në kategorinë Kultura
Përgatiti: S.N / Teksti nuk është i lektoruar:
Tags:
 
 

Lajme të rekomanduara nga Facebook