Banorët e Birmingham marrin dhurata falas për festa

 
Banorët Birmingham ishin të befasuar javën e kaluar, kur filluan të marrin dhurata falas nga të huajt në stacionin qendror në qytet. Televizionet ndërkombëtare "Christmas 24" "NBC Universal" kishte rregulluar dhuratën si pjesë e një eksperimenti.Gjegjësisht, një shenjë ishte paraqitur "Free Presents" në stacion. Ata që vendosën për të marrë një dhuratë ndëgjuan një zë misterioz që kërkoi atyre të tregojnë se çfarë dhurate donin të merrnin. Njerëzit vendosën për të marrë dhuratën e cila nuk do ishte zgjidhja e tyre por e atyre që i japin këto dhurata.

Si reaguan qytetarët e Birminghamit me këtë gjest?

Ata e pranuan sfidën.

"Për të qenë në gjendje të dhuroj dikujt pak lumturi që kurrë nuk e kam takuar  më parë se të ishte një ndjenjë e mrekullueshme dhe kjo është pikërisht ajo çka na duhet nëpër festa," tha një prej të pranishmëve që morën pjesë në eksperiment.

 
Data e shpalljes 20.12.2015 në kategorinë Jeta
Përgatiti: Sermijeta / Teksti nuk është i lektoruar:
 
 

Lajme të ngajshme nga Fakultetet.al

Lajme të rekomanduara nga Facebook