Kartolina për festat e fundvitit për të gjithë fansat e "Game of Thrones"

 
Ju sjellim kartolina për Krishtlindje dhe Vitin e Ri për të gjithë fansat e "Game of Thrones", dhe Vesteros...po ta festonit Krishtlindjen ose Vitin e Ri në Vesteros.

jhkiu

GALERI
 
Data e shpalljes 20.12.2014 në kategorinë Kultura
Përgatiti: Arbina / Teksti nuk është i lektoruar:
 
 

Lajme të ngajshme nga Fakultetet.al

Lajme të rekomanduara nga Facebook