Njihuni me Lukas, marimanga e pabesueshme tek e cila do të dashuroheni

 


Edhe nëse ju urreni merimangat, ju do ta doni këtë. Joshua Sliz krijoi një animacion të shkurtër dhe i kërkoi nipit të tij Lucas ta jepte zërin e tij tek merimanga e animuar.

Rezultati përfundimtar është i madh, dhe ne shpresojmë që Pixar do të vërejë këtë pjesë interesante dhe ta kthejë atë në një karikaturë. "Ky është një animacion test i karakterit që kam punuar.

Unë jam pas dizajnit, modelimit, animacionit dhe ndriçimit ". Më poshtë mund të shihni videon, e cila patjetër do të kuroje friken tuaj.

 
Data e shpalljes 20.11.2017 në kategorinë Zbavitje
Përgatiti: sermijeta / Teksti nuk është i lektoruar:
Tags:
 
 

Lajme të rekomanduara nga Facebook