Si Japonia i teston mjekët?

 
Të gjithë mjekët janë të ditur, por kur jetët tona janë fjalë për fjalë në duart e tyre, ka dyshim në gatishmërinë e tyre. Prandaj, Spitali Qendror "Kurashiki" ndryshoi rregullat dhe paraqiti sfida të reja për kirurgët e rinj. Ja se si spitali teston kirurgët dhe mjekët e rinj.

 
Data e shpalljes 20.10.2017 në kategorinë Jeta
Përgatiti: sermijeta / Teksti nuk është i lektoruar:
Tags:
 
 

Lajme të rekomanduara nga Facebook