Bota ka problem të madh...Si ta zgjidhim?

 
hbjkn

Testi me kukullën duket kështu ua tregoni kukullën e bardhë dhe të zezë fëmijëve dhe i pyesni cila kukull është e mirë, dhe cila e keqe. Të gjithë fëmijët, të bardhë, të zi ose të verdhë, e zgjedhin kukullën e bardhë si të mirë. Duket që asnjë racë nuk është e barabartë në sytë e njerëzve. Bota ka problem. Si ta zgjidhim atë?

 
Data e shpalljes 20.10.2014 në kategorinë Jeta
Përgatiti: Arbina / Teksti nuk është i lektoruar:
 
 

Lajme të ngajshme nga Fakultetet.al

Lajme të rekomanduara nga Facebook