Çfarë vjen pas numrit 5? Nuk është 6!

 
Këtë më së miri mund ta kuptojnë shoferët.

Në fakt, këto “kuize” duken fare të lehta, por në fakt mund të mashtroheni lehtë.Çfarë vjen pas numrit 5?

Në fakt, kjo është skema e ndrruesit të shpejtësive në veturë dhe përgjigjen e keni këtu:

Foto: Pixabay

 
Data e shpalljes 20.06.2018 në kategorinë Zbavitje
 
 

Lajme të ngajshme nga Fakultetet.al

Lajme të rekomanduara nga Facebook