Si ta luani lojën e re të fshehur në "Facebook Messenger"?

 
"Facebook Messenger" ka një lojë të re të fshehur e cila mund t'ju bëjë të varur.

eefewee

Për nder të Kupës së Amerikës dhe Kampionatit evropian të futbollit, "Facebook" shtoi këtë lojë të vogël me futboll. Loja është e thjeshtë mundohuni ta mbani topin në ajr sa më gjatë që është e mundur. Kur gaboni, pikët resetohen.

Më herët këtë vit, "Facebook" shtoi një lojë me basketboll, e cila u tregua aq e popullarizuar saqë është luajtur mbi miliarda herë, prandaj ekipi i "Facebook"-ut vendosi ta provojo sërish këtë metodë.


Lojën mund ta provoni edhe vetë - duhet vetëm ta keni versionin më të ri të "Messenger". Nëse doni të luani basketboll, atëherë duhet ta instaloni emoticonin me top basketbolli dhe të klikoni mbi të.

 
Data e shpalljes 20.06.2016 në kategorinë Zbavitje
Përgatiti: Arbina / Teksti nuk është i lektoruar:
 
 

Lajme të ngajshme nga Fakultetet.al

Lajme të rekomanduara nga Facebook