Çfarë thotë ushqimi juaj i preferuar për personalitetin tuaj?

 
Pa menduar shumë, përgjigjuni pyetjeve në këtë video në mënyrë që ju të zgjidhni ushqimin e preferuar e mundësive të ofruara. Mos harroni përgjigjet tuaja dhe pastaj zbuloni se si paraqiteni tek njerëzit tuaj, dhe si merrni vendime, e cila shkakton shqetësime, çfarë është qëndrimi juaj për të rrezikuar dhe në fund, cilat janë tiparet e tua kryesore të personalitetit.

 
Data e shpalljes 20.06.2016 në kategorinë Kultura
Përgatiti: Sermijeta / Teksti nuk është i lektoruar:
 
 

Lajme të ngajshme nga Fakultetet.al

Lajme të rekomanduara nga Facebook