Trik interesant me llastikë gome

 
Nëse ju pëlqen magjia dhe dëshironi të zbaviteni me shoqërinë, ju ofrojmë një trik interesant me llastikë gome me të cilin do t'i mahnisni shokët/shoqet.

 
Data e shpalljes 20.04.2015 në kategorinë Zbavitje
Përgatiti: Arbina / Teksti nuk është i lektoruar:
 
 

Lajme të ngajshme nga Fakultetet.al

Lajme të rekomanduara nga Facebook