Mënyra më e mirë për të pregaditur çokollatë të nxehtë Nutella

 
Nutella është një ndër ushqimet më të preferuara të ëmbla kudo në botë. Por, ekziston një problem i madh kur bëhet fjalë për këtë krem të shijshëm - kavanozi.

hjgyfty

Është mjaft vështirë të hahet ajo që ka mbetur në fund të kavanozit. Edhe nëse vendosni ta fshini me gisht, prapë se prapë nuk do tia dilni. Prandaj, disa njerëz shpikën një mënyrë të shkëlqyeshme se si ta hani edhe pjesën e fundit të këtij kremi të shijshëm. Thjesht, shtoni pak qumësht të ngrohtë, tundni kavanozin dhe do të fitoni çokollatë të nxehtë Nutella. 

 
Data e shpalljes 20.02.2016 në kategorinë Zbavitje
Përgatiti: Arbina / Teksti nuk është i lektoruar:
 
 

Lajme të ngajshme nga Fakultetet.al

Lajme të rekomanduara nga Facebook