45 truket për bukurinë nga të famshmet në 5 minuta

 
Nga Kendal Jenner në Drew dhe Miranda, modelet e lartë dhe të famshëm zbuluan sekretet e tyre të bukurisë dhe kujdesin për flokët, fytyrën dhe lëkurën për Vogue. 45 sekrete nga 2017, të mbledhura në një video prej 5 minutash.

 
Data e shpalljes 20.01.2018 në kategorinë Kultura
Përgatiti: S.N / Teksti nuk është i lektoruar:
Tags:
 
 

Lajme të rekomanduara nga Facebook