Idetë dhe trendet më të mëdha për vitin 2015

 
LinkedIn mblodhi mendimin e mbi 70 personave me ndikim (mes të cilëve Riçard Branson dhe Ban Ki Mun) për t'i parashikaur ngjarjet vitin e ardhshëm. Këto janë disa prej ideve dhe trendeve më të mëdha për vitin 2015.

ghjuy

Këtë vit, të gjithë do të kemi zmadhim të rrogës

Kolumnisti në Daily beast, Daniel Gros, parashikon zmadhim të rrogave sepse rroga minimale rritet kudo. Lajme të mira, apo jo? Na mbetet të presim.

Kompanitë do të largojnë më shumë klientë

Fred Reçheld thotë që klienti nuk ka gjithmonë të drejtë. Disa kompani gjithmonë kanë pasur klientë të besueshëm që janë ndaluar për shkak të sjelljes së keqe.
Klienttët do të duhet të sillen me më shumë respekt ndaj kompanive.

Teknologjia do të na bëjë njerëz më efikas

Drejtori ekzekutiv i "Campbell soup", Denis Morison, thotë që ndjekja e shprehive të shëndetshme dhe jeta e shëndetshme janë vetëm disa klikime nga realiteti.

Më shumë kompani do të punojnë si "start-up"

Në vitin 2015, çdo kompani do të mësohet të adaptohet. Drejtori ekzekutiv i Intuit, Bred Smith, shkruan Edhe organizatat e mëdha duhet të funksionojnë me shkathsësinë e "start-up" që të përparojnë.

Ky do të jetë viti kur do ta themeloni kompaninë e parë "start-up"

Siç thotë Don Tapsot, papunësia e kafshon mirëqënien e individit dhe e bën të ndihet i tepërt në nevojat e shoqërisë. Ndaloni së prituri punën e përkryer. Pse të mos e krijoni ju vetë?
 
Data e shpalljes 19.12.2014 në kategorinë Jeta
Përgatiti: Arbina / Teksti nuk është i lektoruar:
 
 

Lajme të ngajshme nga Fakultetet.al

Lajme të rekomanduara nga Facebook