Çka shohin pilotët gjatë udhëtimit, ndërsa udhëtarët nuk shohin?

 


Nëse keni frikë nga fluturimi, atëherë videoja në vazhdim nuk duhet parë. Gjegjësisht, një pilot njoftoi atë që ai vazhdimisht vëzhgon gjatë fluturimit dhe udhëtarët nuk e shohin atë.

Piloti i Katarit Airways, Sandeep Warma paraqiti një aeroplan në Aeroportin Queenstown në Zelandën e Re në llogarinë e tij në Twitter. Shiritja tregon se avioni fluturon mbi retë të rrethuara nga majat e malit.

Në një moment, avioni fillon të zbresë, dhe maja e një mali shtrihet drejt para tij. Për disa sekonda ai fluturon nëpër mjegull për momentin tjetër që të kalojë përmes reve dhe të fluturojë në pistë.

 
Data e shpalljes 19.10.2017 në kategorinë Jeta
Përgatiti: sermijeta / Teksti nuk është i lektoruar:
Tags:
 
 

Lajme të rekomanduara nga Facebook