date-icon Afati i fundit për aplikim: 29.08.2014
 

Praktikë e paguar në Komisionin Evropian

 
 


Praktika zgjat 5 muaj, duke filluar nga 1 marsi. Praktikantët do të punojnë në Komisionin Evropian ose në ndonjë institucion tjetër të komisionit evropian.

Granti mujor është 1.000 € dhe do të paguhen biletat e udhetimit dhe sigurimi shëndetësor. Çdo vit, jan te hapura rreth 1.400 vende . Programi është i hapur për të diplomuarit nga e gjithë bota të cilët kanë njohuri të mirë të gjuhës angleze, franceze ose gjermane.

Periudha e rregjistrimit është deri më 29 gusht. Për më shumë. informata KLIKONI KETU
date-icon Afati i fundit për aplikim: 29.08.2014
 
Data e shpalljes 19.08.2014 në kategorinë Praktikë
Përgatiti: Sermijeta / Teksti nuk është i lektoruar:
 
 

Lajme të rekomanduara nga Facebook