Sport Reality hap dyqanin e tij të katërt në Maqedoni!

 
Ju ftojmë të enjten,me 20 korrik në hapjen edyqanit te katërt sportiv Sport Reality Maqedoni. Ju pret një ofertë e re e pajisjeve sportive dhe çmime atraktive. Ejani së bashku për të festuar hapjen e dyqanit tonë të parë në Tetovë.Nga dita e hapjes deri të shtunën (20-22.07) kemi përgatitur një zbritje prej 20% të asortimanit të tërë. Zingjiri sportiv i Sport Reality paraqet një gamë të gjerë të produkteve të ndarë në disa linja të ndryshme sportive - për gratë, burrat, adoleshentët dhe fëmijët.

Sport Reality është menduar për veshje sportive dhe blerësit me stil urban duke u përpjekur për të arritur kushtet ideale të cilësisë dhe çmimit. Për klientët tanë të dashur ne kemi zhvilluar një gamë të gjerë te veshjeve sportive dhe këpucë sportive nga markat e famshme të tilla si: Nike, Adidas, Reebook, Converse, Kronos, Carrera, Ellesse, Diadora etj.

Markat më të mira sportive në botë me çmime të përballueshme. Me çmime të shkëlqyera dhe një ekip të vërtetë që ju pret te jeni të sigurt se do te gjeni diçka për veten tuaj.

Ejani së bashku për të shijuar blerjen.
 
Data e shpalljes 19.07.2017 në kategorinë Ndajmë
Tags:
 
 

Lajme të rekomanduara nga Facebook