Fotosesioni i fundit i Muhammad Ali

 
Muhammad Ali vdiq më 3 qershor. Përderisa familja përgatitet për funeralin në shtëpinë e tij në Kentaki, në internet u shfaqën fotografitë e tij të fundit.Fotografitë janë bërë nga fotografi britanik Zeno Teksira dy muaj më parë. Për fotografitë, fotografi ka thënë:

"E ndjeva atmosferën e tij. Kjo ishte një kënaqësi absolute dhe privilegj për të xhiruar një prej ikonave më të mëdha që ka pasur ky planet. U ndjeva i bekuar që kam takuar gjatë gjithë jetës heroin sportiv timin. "

Ali u varros të premten. Në ndërkohë, shikoni fotot e tij të fundit. 
Data e shpalljes 19.06.2016 në kategorinë Sport
Përgatiti: Sermijeta / Teksti nuk është i lektoruar:
 
 

Lajme të rekomanduara nga Facebook