"Twitter" prezanton opsionin që do të ju pëlqejë

 


Twitter prezantoi opsionin e ri "bookmark", një mënyrë e thjeshtë për të ruajtur tweets që doni të ktheheni. Por kjo nuk është e gjitha.

Azhurnimi i ri i Twitter e bën ndarjen me shpejtësi të pabesueshme. Çdo tweet do të ketë ikonën e saj të ndarjes për t'ju ndihmuar të rikujtoni tweetin tuaj, ta dërgoni në një mesazh të drejtpërdrejtë ose ta shpërndani në një mënyrë tjetër.

Për të ruajtur tweets, ju duhet të klikoni në ikonën e ndarë nën tweet dhe zgjidhni "Add tweet in bookmarks". Për ta gjetur më vonë, kliko tek "bookmark" në profilin tënd. Ju mund të fshini tweets të ruajtur dhe t'i shtoni në çdo kohë.

Opsioni për të ruajtur tweets do të jetë në dispozicion për "Iosos" dhe "Android", "Twitter Lite" dhe "MobileTwitter".
 
Data e shpalljes 19.03.2018 në kategorinë Teknologji
Përgatiti: S.N / Teksti nuk është i lektoruar:
Tags:
 
 

Lajme të rekomanduara nga Facebook