Si të mbijetoni në rast të rënies në ujë nën akull?

 
Ju kurrë nuk duhet të mendoni për situata negative, por gjithmonë është mirë të dini këshilla për të mbijetuar në situata të këqija. Ose të paktën, keni njohuri të përgjithshme nëse jeni të interesuar për gjëra të tilla. Shikoni se çfarë keni nevojë dhe çfarë nuk duhet të bëni në rast të rënies në ujë nën akull të thyer.

 
Data e shpalljes 19.02.2018 në kategorinë Kultura
Përgatiti: S.N / Teksti nuk është i lektoruar:
Tags:
 
 

Lajme të rekomanduara nga Facebook