Pse ndjejmë dhimbje kur prehemi me letër?

 
Shumë njerez do të mendonin se prerja nga letra nuk dhemb, por dhimbja ekziston për disa arsye. Së pari, për shkak të mbarimit nervor të duarve, së dyti, për shkak të formës së letrës që nuk është e dukshme me sy të lirë, si dhe materialit nga i cili është i përbërë. Shihni videon për detaje.

 
Data e shpalljes 19.01.2018 në kategorinë Jeta
Përgatiti: S.N / Teksti nuk është i lektoruar:
Tags:
 
 

Lajme të rekomanduara nga Facebook