Pse është kaq e vështirë të gjendet shërim për kancerin?

 
Ne zbuluam energjinë, sekuam gjenomin njerëzor dhe çrrënjosëm dhenjtë e mëdhenj. Por pavarësisht miliarda dollarëve të shpenzuar për hulumtime, duket se ne nuk kemi arritur të gjejmë një zgjidhje për një sëmundje që ka më shumë se 14 milionë njerëz. Pse është kaq e vështirë për të gjetur një shërim për kancerin?

 
Data e shpalljes 18.10.2017 në kategorinë Shëndet
Përgatiti: sermijeta / Teksti nuk është i lektoruar:
Tags:
 
 

Lajme të rekomanduara nga Facebook