Ekziston tashmë një parodi për iPhone X

 
A mendoni se iPhone X do të njohë fytyrën tuaj, pa grim? Dhe disa pyetje ironike në parodi për modelin e ri.

 
Data e shpalljes 18.09.2017 në kategorinë Teknologji
Përgatiti: sermijeta / Teksti nuk është i lektoruar:
Tags:
 
 

Lajme të rekomanduara nga Facebook