Fjali të profesorëve të cilat të gjithë i kemi dëgjuar

 
Profesorët shpesh mund të jenë interesantë dhe të na motivojnë. Por, pas disa viteve të punës së vazhdueshme, edhe ata hyjnë në rutina dhe hasim fjali dhe situata që përsëriten dhe bëhen legjenda. Secili prej nesh ka dëgjuar të paktën një pjesë prej frazave (dhe gënjeshtrave) që vijojnë.

ѕгуи8

1. Në kohën time profesorët respektoheshin më tepër!

2. Nëse nuk ka më pyetje, përfundojmë për sot.

3. Ata që nuk duan, nuk e kanë patjetër të vijnë, por ta dini që provimi është shumë i vështirë.

4. Do të vazhdojmë në pauzë dhe do të përfundojmë më herët (sigurisht, ligjërata nuk mbaron më herët).

5. Provimi gojor nuk do të jetë i vështirë. Është thjesht formalitet.

6. Çfarë ka për të qeshur? Eja dil para nesh dhe na trego që të gjithë të qeshim.

7. Ti në rendin e parë. Eja të më ndihmosh me kompjuterin.

8. Nëse nuk ju intereson, dilni jashtë dhe pini kafe derisa ne punojmë.

9. Kështu sillesh edhe në shtëpi?

10. Nëse e shkruajtët, ta fshij.

11. Ju jeni ardhmëria e këtij vendi.

 
Data e shpalljes 18.09.2014 në kategorinë Arsim
Përgatiti: Arbina / Teksti nuk është i lektoruar:
 
 

Lajme të ngajshme nga Fakultetet.al

Lajme të rekomanduara nga Facebook