Një djalë katërvjeçar i jep mësim të mirë Evropës për migrantët

 
Niklas është ylli më i ri i internetit në Evropë. Arsyeja për popullaritetin e tij është e thjeshtë - djaloshi ishte i sinqertë në televizor. Gjatë një bisede të shkrurtër me një muzikant, Niklas ka pasur pyetje për qëndrimin e tij në çerdhe.

jjbvgu

"- Po, është mirë. - përgjigjet Niklas.

- A ka aty të huaj?

- Jo, aty të gjithë janë fëmijë." - është përgjigjur Niklas.

Sipas djaloshit nuk ka dallim se nga vijnë moshatarët e tij. Djali katërvjeçar ka dhënë përgjigjen e përkyer për migrantët në Gjermani dhe vendet tjera evropiane.

Ndoshta këto pak fjalë mjaftojnë për ti vënë fund diskutimit të gjatë.

 
Data e shpalljes 18.08.2015 në kategorinë Jeta
Përgatiti: Arbina / Teksti nuk është i lektoruar:
 
 

Lajme të ngajshme nga Fakultetet.al

Lajme të rekomanduara nga Facebook