Pse gjermanët mund të shprehin fjalë që askush tjetër nuk mund t'i thotë?

 
Gjuha Gjermane është tepër e vështirë dhe ka fjalë qe vetëm gjermanët mund të shprehim. A thua pse?

 
Data e shpalljes 18.07.2017 në kategorinë Shkenca
Përgatiti: sermijeta / Teksti nuk është i lektoruar:
Tags:
 
 

Lajme të rekomanduara nga Facebook