Si të parkoni makinën tuaj në 4 hapa?

 
Të gjithë ata që vuajnë vështirësi kur fillojnë të ngasin veturën dhe shoferët e tjerë u fishkëllejnë për të liruar rrugën, le t'i mësojnë përmendësh këto 4 hapa...

 
Data e shpalljes 18.05.2015 në kategorinë Kultura
Përgatiti: Sermijeta / Teksti nuk është i lektoruar:
 
 

Lajme të ngajshme nga Fakultetet.al

Lajme të rekomanduara nga Facebook