Kjo lloj dashurie rrallë shikohet!

 
Kush thotë se macja dhe qeni janë armiq? Shumë herë është dëshmuar se ata mund të jetojnë së bashku, por kjo dashuri nuk shihet çdo ditë, edhe në mesin e kafshëve të njëjta.

 
Data e shpalljes 18.05.2015 në kategorinë Ngjarje
Përgatiti: Sermijeta / Teksti nuk është i lektoruar:
 
 

Lajme të ngajshme nga Fakultetet.al

Lajme të rekomanduara nga Facebook