Kush i inspiron Ilon Mask,Bill Gates dhe Mark Zuckerberg?

 
Është e njohur tashmë dhe e aprovuar se muzika frymëzon njerëzit. Muzika mund të jetë një katalizator për ide të mëdha dhe mund të ndihmojnë në të kuptuarit e çështjeve. "Time" zbulon se çfarë muzike ndëgjojnë, ose kanë dëgjuar, shkenctarët më të suksesshme të teknologjisë.Mark Zuckerberg: Lady Gaga dhe Daft Punk

Po, njeriu që na dha "Facebook-un" ndëgjon Lady Gaga. Një nga interpretuesit e preferuar të Mark është dhe duo Daft Punk.

Steve Jobs: Bob Dylan, The Beatles, Joni Mitchell, Cat Stevens, Jackson Brown, Miles Davis, The Rolling Stones

Jobs kishte një pasion për muzikën klasike rok, por si për të dëgjuar dhe këngët popullore amerikane. Ai dëgjoi të xhazit.

Richard Branson, Peter Gabriel dhe Mike Oldfield, Sex Pistols

Themeluesi e grupit "Virgin" kanë një zë pak më specifik. Grupi i tij i preferuar është Sex Pistols.

Ilona Musk: Frank Sinatra, Andrea Bocelli

Njeriu prapa "Space X" dhe "Tesla Motors" do Sinatra dhe Bocelli, por dëshiron të dëgjojë muzikë filmi, sidomos atë të "Monty Python". Ai njëherë ka thënë "Gjithmonë shikojmë në anën e ndritshme të jetës" është një kujtesë e mirë se është më mirë që të jemi optimist dhe të gabuar se të qënit një pesimist dhe të drejtë.

Bill Gates: U2, Rolling Stones, Beatles

Për Gates është i njohur të jetë një tifoz i U2 dhe rok grupet e rinisë së tij, si Beatles dhe Rolling Stones.
 
Data e shpalljes 18.02.2016 në kategorinë Kultura
Përgatiti: Sermijeta / Teksti nuk është i lektoruar:
 
 

Lajme të ngajshme nga Fakultetet.al

Lajme të rekomanduara nga Facebook